Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r68291drpa/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Termeni și condiții – Produse Dr. PawPaw

Termeni și condiții

Politica de livrare

Aici, la Dr. PAWPAW facem tot posibilul sa onoram comanda a doua zi dupa ce a fost plasata, daca locuiesti in UK, daca alegi sa comanzi inainte de ora 14:00 de Luni pana Vineri.

Comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi livrate in maxim 48h.

Conditiile de mai sus vor fi respectate in zilele lucratoare, Luni-Vineri (exceptand weekend-urile, zilele bancare libere si pot suferi modificari in functie de conditiile vremii, actiunile industriale si circumstante neprevazute).

Nu ne asumam responsabilitatea pentru nemultumirile aparute din cauza circumstantelor care nu tin de noi, dar stai linistit, vom face tot posibilul sa-ti trimitem comanda in cel mai scurt timp prin Royal Mail.

Politica de Anulare sau Retur a comenzii

Te rugam sa ne trimiti cererea de anulare sau de retur a comenzii pe urmatoarea adresa de email: info@drpawpaw.com.

Cererile trebuie sa contina: Nume, prenume, telefon si adresa de email. Aceste informatii trebuie sa fie identice cu datele inregistrate la plasarea comenzii. Te rugam sa ne oferi detalii de contact pentru a te contacta in cazul in care avem intrebari legate de anularea sau returul comenzii.

Vom depune tot efortul sa ajustam procesul de respectare a cererii tale in cel mai scurt timp posibil, din momentul in care chitanta cererii tale a fost primita prin email, iar comanda nu a fost platita sau livrata deja. In cazul in care a fost depusa cererea de anulare, iar comanda a fost deja livrata, vom suporta toate costurile. Vei fi informat prin email in legatura cu modul in care vor fi solutionate lucrurile, in maxim 5 zile lucratoare.

Cererea de retur va fi luata in considerare in cazul in care produsele nu au fost folosite, se intorc in bune conditii si sigilate. Nu vom putea onora plata inapoi daca produsele au fost deschise, stricate sau folosite partial. De asemenea, nu returnam banii pentru produse comandate de pe site-uri terte, si nu direct de pe site-ul Dr. PAWPAW. Daca achizitionezi produsele noastre din alte parti, iti recomandam sa mergi cu chitanta si sa intrebi care sunt procedurile de returnare, termenii si conditiile.

Adresa de retur; Servicii Clienti, Voluntari, Bd. Pipera, Nr. 1/II, Jud. Ilfov. Voluntari Cod postal 077190.

Lista de preturi

Un singur balsam Dr. PAWPAW – 37 lei + TVA
Balsam Original Dr. PAWPAW 200 ml – 160 lei
It Does It All Dr. PAWPAW 150 ml – 70 lei

Contacteaza-ne

Adresa de corespondenta si retur este: Servicii Clienti, Voluntari, Bd. Pipera, Nr. 1/II, Jud. Ilfov. Voluntari Cod postal 077190.