Ingrediente

Produsele Dr. PAWPAW contin o varietate de ingrediente cu multiple efecte benefice. In loc sa-ti spunem despre toate ingredientele noastre, am ales doua dintre cele mai importante si speciale, din punctul nostru de vedere, intr-atat incat sunt folosite in absolut fiecare produs de-al nostru.

Carica Papaya (PAWPAW)

Acest fruct este incredibil de bogat in nutrienti, antioxidanti si minerale, plus vitaminele C si B. Ajuta la repararea pielii, contin proprietati anti-inflamatorii si hidrateaza in profunzime.

Suc din frunza de Aloe Barbadensis

Aloe Barbadensis este o planta din desert cu abilitati spectaculoase de absorbtie si reintegrare a umiditatii. Contine mai mult de 200 componente din planta care contribuie la intinerirea si stralucirea naturala a pielii si a parului.

  • Retine umezeala si reface buzele, pielea si parul;
  • Inmoaie celulele pielii si ajuta la regenerare;
  • Minimizeaza aspectul porilor;
  • Un ingredient excelent pentru curatare si tonifiere.

Balsam Original Dr. PAWPAW 25 ml Vaselina, Suc din frunza de Aloe Barbadensis, Ulei din fruct de măslin, Carica Papaya (fermentat PAWPAW)

Balsam Original Dr. PAWPAW 10 ml Vaselina, Suc din frunza de Aloe Barbadensis, Ulei din fruct de măslin, Carica Papaya (fermentat PAWPAW)

Balsam Original Dr. PAWPAW 200 ml Vaselina, Suc din frunza de Aloe Barbadensis, Ulei din fruct de măslin, Carica Papaya (fermentat PAWPAW)

Balsam nuantat Pink Peach Dr. PAWPAW Vaselina, Suc din frunza de Aloe Barbadensis, Ulei din fruct de măslin, Carica Papaya (fermentat PAWPAW), CI Red 45410 (D&C RED27)

Balsam nuantat Ultimate Red Dr. PAWPAW Vaselina, Suc din frunza de Aloe Barbadensis, Ulei din fruct de măslin, Carica Papaya (fermentat PAWPAW), CI Red CI 16035 (F&DC red 40)

Balsam It Does It All Dr. PAWPAW Apa, Alcool Cetilic, Behentrimonium Chloride, Glicerina, Parfum, PhenoxPhe, Phenoxyethanol Strareth-20, Cyclopentasiloxane, Extract din fruct Carica (Papaya), Acid Citric, Keratina Hidrolizata, Grau Hidrolizat, Proteine, Butyl Methoxydibenzolylmethane, Suc din frunza de Aloe Barbadensis