Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r68291drpa/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Despre Noi – Produse Dr. PawPaw

Despre Noi

Dr. PAWPAW Balsam Original (25ml)

Primul Balsam Original creat la UK de PAWPAW este cel mai vandut, fiind fara parfum si cu utilizari multiple. Poate fi folosit pe buze, piele, par, finisarea machiajului, ba chiar si pentru cuticule si unghii. Balsamul Original Dr. PAWPAW este perfect pentru pielea uscata, hidrateaza buzele, unghiile, cuticulele, cat si pielea crapata a calcaielor, a palmelor si a coatelor. Poate fi, de asemenea, folosit pentru finisarea coafurii, a sprancenelor si pentru ingrijirea cosmetica.

Dr. PAWPAW Balsam nuantat Peach Pink (25ml)

Primul Balsam nuantat pawpaw! Balsamul Peach Pink by Dr. PAWPAW are aceeasi formula impresionanta precum cel Original, dar este imbunatatit cu o nuanta delicata. Este ideal pentru buze, obraji si alte finisari cosmetice. Acest balsam se adapteaza perfect fiecarei nuante de ten si poate fi folosit astfel incat sa creeze un ton diferit.

Dr. PAWPAW Balsam nuantat Ultimate Red (25ml)

Balsamul nuantat Ultimate Red by Dr. PAWPAW hraneste si adauga culoare buzelor, obrajilor si finisarilor cosmetice. Perfect pentru a crea efectul de „buze muscate”, balsamul poate fi aplicat astfel incat sa creeze un look natural, sau in cantitate mai mare pentru buze trandafirii.

Dr. PAWPAW Balsam Original (200ml)

Dr. PAWPAW Original e acum intr-o varianta mult mai mare! Aceeasi formula incredibila, cu aceleasi atributii speciale. Balsamul Original by Dr. PAWPAW de 200 ml este ideal pentru intreaga familie. Poate fi folosit drept un balsam hidratant si reparator pentru pielea crapata a calcaielor, mainilor si a coatelor, cat si pentru par, unghii, cuticule si finisari cosmetice.

Dr. PAWPAW It does it all 7in1 (150ml)

Primul produs de ingrijire a parului de la Dr. PAWPAW. It does it all, este un tratament 7 in 1, destinat sa salveze timp, spatiu si bani. Contine pawpaw fermentat si parfum adaugat din mix de mango si cocos. It does it all este aliatul perfect in uscarea si stilizarea parului, protejand parul impotriva caldurii excesive, lasandu-l moale, stralucitor, eliminand varfurile despicate si electrizate.